Aplicația de nutriție DAHNA vrea să depășească 100.000 de utilizatori

Aplicația românească DAHNA – Diet According to the Healthy Nutritional Approach, utilă tuturor celor care doresc să aibă o viață activă și sănătoasă, țintește peste 100.000 de utilizatori în următorii doi ani.

DAHNA este singura aplicație mobilă de pe piața din România care configurează, în mai puțin de 5 minute, meniuri conform profilului metabolic al utilizatorului, rețetele pentru prepararea lor, dar și lista de cumpărături cu ingredientele și cantitățile necesare.

Creată cu expertiza cardiologilor și a nutriționiștilor, aplicația DAHNA este folosită deja de peste 12.000 de utilizatori ai platformelor Android și iOS.

Cum funcționează DAHNA

Aplicația DAHNA are la bază profilul metabolic al utilizatorului, configurat în funcție de vârsta, greutatea, înălțimea și sexul utilizatorului.

Imediat după ce este creat contul, aplicația îi calculează utilizatorului indicele de masă corporală și numărul de calorii pe care ar trebui să le consume într-o zi ca să slăbească și să aibă o dietă sănătoasă, și îi selectează meniurile recomandate de specialiști din cele 200 de rețete incluse.

Fiecare meniu zilnic conține câte o variantă pentru mic dejun, prânz și cină, plus două gustări, dar și rețeta, ingredientele necesare și timpul de preparare.

În plus, aplicația conține și un modul de activitate fizică, cu exerciții video pentru niveluri de rezistență diferite realizate de antrenoarea de fitness Diana Stejereanu.

Lasă un comentariu