Dahna free - alegerea ta inteligentă pentru alimentație sănătoasă și cumpărături

Dahna este asistentul care te provoacă să îți reinventezi relația cu alimentația.
O aplicație inspirată din dieta mediteraneană, care te ajută să mănânci corect, sănătos, ieftin și fără să pierzi timp.

Cu ajutorul aplicației Dahna, vei învăța:
Să mănânci sănătos și, ca urmare, să slăbești sau să te menții.
Să câștigi timp la cumpărături și la prepararea mâncării.
Să nu mai arunci mâncare sau ingrediente.
Descarcă aplicația:
magazin playapp store

Dieta Mediteraneană

Având la bază bucătăria tradițională a țărilor din jurul Mării Mediterane, dieta mediteraneană este considerată de specialiști ca fiind cea mai sănătoasă, având numeroase beneficii pentru sănătăte.

Spre deosebire de alte diete, aceasta face parte dintr-un mod de gândire și de acțiune orientat spre durabilitate, cu impact major asupra longevității individului, protejând organismul de boli precum cele cardiovasculare, depresie, cancer, diabet de tip 2, obezitate, demență și boala Parkinson.

Să gătim
sănătos

Știi care sunt principiile de bază ale gătitului sănătos? Nu te contrazicem, doar că de multe ori, ceea ce știm sau citim de pe internet este fie eronat, fie scos din context. Astfel, ajungem să facem aceleași greșeli zi de zi, care în timp ne afectează starea de sănătate.

Pe baza acestui gând, vom încerca într-o primă fază să revizuim cele mai nocive obiceiuri de gătit și vom vedea cum le putem corecta cu ușurință, urmând să stabilim o serie de principii sănătoase de gătit, care pot fi implementate imediat în rutina zilnică.

Reînvață
să mănânci

Acum că te-ai familiarizat cu principiile de bază ale mâncatului sănătos, e timpul să scapi de vechile obiceiuri și să faci lucrurile altfel, adică să… reînveți să mănânci.

Vom consolida împreună toate informațiile ce țin de dieta mediteraneană, de la ingrediente cheie, număr de calorii și până la meniuri, care mai de care mai diverse și mai gustoase! În acest fel, nu numai că vei ajunge să te simți mai bine și să economisești bani, dar vei avea și o mai bună înțelegere a modului în care trebuie să arate o alimentație cu adevărat sănătoasă.

Aplicația Dahna

De ce să folosești Dahna free?
info-box-img

400 de rețete / 300 de meniuri zilnice, combinate după gustul și nevoile tale

În primă fază, aplicația îți calculează instantaneu necesarul tău zilnic de calorii, pornind de la caracteristicile tale fizice (vârstă, sex, înălțime, greutate, gradul de activitate fizică), pentru ca mai apoi să îți genereze meniurile preferate, pe baza celor peste 200 de rețete din baza de date a aplicației.

info-box-img

Listă automată de cumpărături, pe baza ingredientelor necesare

Odată stabilite meniurile, Dahna îți generează automat lista completă a ingredientelor și a alimentelor de bază de care ai nevoie pentru prepararea meniurilor. Mai mult decât atât, pentru a-ți ușura munca, poți exclude din această listă ingredientele pe care le ai deja în casă.

info-box-img

Economisești timp prețios

Știi și tu cât timp pierzi de obicei în bucătărie și la cumpărături, mai ales când trebuie să gătești pentru toată familia. Cu Dahna, acest timp se reduce considerabil, pentru că îți creează lista de cumpărături din timp și în plus, te ajută să prepari ce ai ales, în cel mai scurt timp posibil și cu cele mai sănătoase metode.

Vrei să știi ce părere au utilizatorii Dahna despre aplicația noastră și despre dieta mediteraneană?

quote

Este bine structurată și scutește mult timp.

AILVIA MALCEA

Modul simplu și actual de a-ți folosi sănătos bugetul caloric zilnic.

OANA VOINEA

Un dietetician foarte bun direct la tine acasă.

IRINA VERINCEANU

Felicitari! Orice ajutor pentru oamenii ocupați din zilele noastre este binevenit! Nu că eu nu aș ști ce și cum să mănânc, dar când ai totul la un click distanță parcă te liniștește psihic. Eu, omul ocupat din zilele noastre, vă mulțumesc și vă urez succes!

IRINA SZENE

O aplicație utilă care te ajută să te organizezi mai bine și să mănânci diversificat și sănătos 🙂

GALINA PINTEAC

Aduce informații și precizări foarte importante pentru oricine dorește să înțeleagă importanța alimentației pentru starea de sănătate.

TOMESCU VIORELA

quote
icon

Descoperă multe alte lucruri interesante pe blog-ul Dahna:

Noua versiune a health app-ului Dahna PRO s-a lansat!

Noua versiune Dahna PRO este listată în Google Play Store și App Store , și îți aduce o serie de beneficii în plus față de versiunea gratuită ce te vor ajuta să-ți atingi mai ușor și eficient obiectivele de sănătate și nutriție. Mai jos, poți afla tot ce trebuie să știi despre toate funcționalitățile pe […]...

Ouăle - le consumăm sau le evităm?

Se apropie Paștele, și cu toții ne pregătim de mesele bogate în familie de la care este, evident, de nelipsit oul roșu. Și totuși, ce ne spun cercetările despre consumul acestui aliment gustos? Sunt ouăle un prieten sau un dușman al inimii tale? 6 motive să adaugi ouăle în alimentația ta Ouăle au fost mult […]...

Așadar, cu aplicația Dahna versiunea free:

icon

Îți stabilești profilul metabolic

icon

Ai acces la 400 de rețete/ 300 de meniuri zilnice

icon

Primești automat lista de cumpărături

icon

Economisești timp prețios

icon

Mănânci sănătos

Poți utiliza versiunea FREE a aplicației, disponibilă acum

Descarcă aplicația:

magazin playapp store
DAHNA App

Partenerii noștri

medco logo89x49
omron logo89x49
ro diabet
oameni si campanii
logo genesis

Descarcă aplicația:

magazin play app store
×