Întrebări frecvente

Aplicația ajută utilizatorii să monitorizeze și să îmbunătățească starea lor de sănătate cardiovasculară prin intermediul mai multor funcții. Utilizatorii pot introduce datele lor personale, inclusiv greutatea, vârsta și biomarkerii de sănătate, iar aplicația va crea un profil cardiometabolic personalizat și va afișa gradul lor de risc de a dezvolta o boală cardiovasculară în următorii 10 ani. Aplicația oferă recomandări personalizate pentru îmbunătățirea stării de sănătate, cum ar fi planuri de masă personalizate bazate pe principiile dietei mediteraneene și activitate fizică recomandată. Utilizatorii pot monitoriza greutatea, tensiunea arterială, nivelurile de colesterol și glicemie și pot vedea progresul lor în timp prin evaluări periodice ale profilului cardiometabolic. Prin urmare, aplicația ajută utilizatorii să monitorizeze și să îmbunătățească starea lor de sănătate cardiovasculară prin intermediul unui plan personalizat și prin monitorizarea constantă a parametrilor cheie de sănătate.

Varianta Pro 1.0 a aplicatiei Dahna are functionalitatea Obiectiv greutate in sectiunea Recomandari Cardioscience. Dacă apar kilograme în plus atunci soluția este Dahna. La scurt timp vei simți că, ceea ce înainte era efort acum este simplu și automat cu recompensă. O descarci pe telefon, în profil setezi pentru început un OBIECTIV MAXIM 5 kg, stabilești nivelul de activitate fizică ACTIV MODERAT și Start! Aplicatia iti va oferi meniurile personalizate in asa fel incat sa-ti atingi obictivul de greutate dar sa nu uiti si de activitatea fizica zilnica Activ moderata. Dupa cele 5 kg date jos, reiei procesul pentru inca alte 5Kg

Aplicația folosește datele personale ale utilizatorilor, precum țara, sexul, vârsta, greutatea și valorile biomarkerilor de sănătate pentru a crea un profil cardiometabolic personalizat. Pe baza acestui profil, aplicația prin algoritmul propriu generează meniuri personalizate zilnice pentru micul dejun, prânz și cină, care sunt adaptate nevoilor și preferințelor utilizatorului.

Aceste meniuri și rețete sunt construite după principiile dietei mediteraneene și sunt avizate de medic nutritionist, după recomandările medicale privind macronutrienții zilnici, dar mai ales funcție de micronutrienții care sunt dovediți științific că îmbunătățesc sănătatea cardiovasculară și acționează exact asupra reducerii și controlului factorilor de risc pentru boala de inimă, cum ar fi tensiunea arterială, colesterolul și glicemia.

Astfel, meniurile personalizate sunt concepute pentru a oferi utilizatorilor toate substanțele nutritive necesare pentru o inimă sănătoasă, în funcție de și necesitățile alimentare individuale de sănătate cardiovasculară.

Da, aplicația furnizează resurse educaționale pentru învățarea despre sănătatea cardiovasculară. Utilizatorii pot primi notificări in app cu informații actualizate și rezultate ale ultimelor studii privind sănătatea inimii, dar nu numai. Aceste informații sunt concepute de experții medicali ai aplicației și sunt prezentate într-un mod accesibil și ușor de înțeles pentru utilizatori. Astfel, utilizatorii pot obține informații valoroase despre sănătatea inimii și pot îmbunătăți starea lor de sănătate cardiovasculară prin intermediul acestei aplicații.

Este important să menționăm că utilizatorii trebuie să ofere acordul pentru a primi notificări prin intermediul aplicației. Aceasta este o opțiune pe care utilizatorii o pot activa sau dezactiva în funcție de preferințele lor. Astfel, cei care sunt interesați să primească notificări cu resurse educaționale pentru sănătatea cardiovasculară sau rezultate ale ultimelor studii medicale pot să activeze această funcționalitate pentru a beneficia de aceste informații utile.

Folosirea aplicației oferă utilizatorilor acces la programul de recompense Dahna Club, care vine cu numeroase avantaje. Pe măsură ce utilizatorii folosesc aplicația, aceștia câștigă puncte și minute de viață sănătoasă, care pot fi utilizate pentru a obține beneficii la partenerii noștri. Aceste beneficii includ acces la cabinete medicale, laboratoare de analize și săli de fitness, cu prețuri preferențiale. În plus, programul de recompense Dahna Club oferă oportunitatea utilizatorilor de a obține beneficii suplimentare, cum ar fi consultanță nutrițională și sesiuni de coaching pentru un stil de viață sănătos.

Diferentiatorul nostru fata de alte aplicatii de acest gen este algoritmul nostru propriu de generare a meniurilor personalizate, care este adaptat pentru imbunatatirea sanatatii inimii si reduce riscul de boli cardiometabolice. Prin acest caracter personalizat, utilizatorii primesc recomandari si planuri de masa adaptate nevoilor lor individuale, actionand direct pentru imbunatatirea parametrilor de sanatate cardiometabolica.

În plus față de algoritmul său unic de creare a meniurilor personalizate, o altă diferențiere importantă a aplicației noastre este utilizarea cantității și tipului de micronutrienți, care sunt dovediți prin ultimele studii medicale să contribuie la sănătatea cardiovasculară. Nu există o altă aplicație de acest gen care să ofere această combinație unică de caracteristici și beneficii.

Aplicația noastră oferă un suport excelent pentru întrebări și probleme cu utilizarea acesteia. Pentru a ajuta utilizatorii noștri, am creat o secțiune Q&A cu o abordare multiplă a unei informări complete. De asemenea, avem personal dedicat care răspunde la telefon și la adresa de email. Utilizatorii noștri pot să ne contacteze la numărul de telefon 0040 723189104 sau să ne trimită un e-mail la adresa dahnamia@gmail.com. Încurajăm utilizatorii să folosească metoda telefonică deoarece este cea mai eficientă modalitate de a primi suport și de a rezolva problemele cu utilizarea aplicației.

Aplicația noastră ia foarte în serios protejarea datelor personale ale utilizatorilor și implementează o serie de măsuri de securitate pentru a asigura confidențialitatea și integritatea acestora. Aceste măsuri includ: criptarea datelor personale și de sănătate în timpul tranzacționării acestora între server și dispozitivul utilizatorului, autentificarea cu factor dublu pentru a preveni accesul neautorizat la conturile utilizatorilor, implementarea unui sistem de monitorizare a activității pentru detectarea oricăror încercări de acces neautorizat și securizarea bazelor de date cu ajutorul tehnicilor de backup și de recuperare a datelor în caz de pierdere sau corupție. În plus, toți angajații noștri sunt instruiți să respecte standardele stricte de securitate și de confidențialitate a datelor și semnează acorduri de confidențialitate pentru a asigura protejarea informațiilor personale ale utilizatorilor. De asemenea, aplicația utilizează și autentificarea cu factori multipli pentru a proteja datele personale ale utilizatorilor, care include autentificarea prin SMS pentru a preveni accesul neautorizat la contul utilizatorului.

Informația medicală a utilizatorilor este stocată într-un mediu securizat și este accesibilă doar de către utilizator și de către medicii autorizați care lucrează cu aplicația. Datele sunt criptate și sunt transmise prin canale securizate, iar accesul la acestea este protejat prin autentificare cu factori multipli. În plus, respectăm standardele GDPR și ale altor legi privind confidențialitatea datelor pentru a proteja informațiile personale ale utilizatorilor.

In cazul in care utilizatorii doresc sa isi stearga sau sa isi inchida contul, pot accesa functionalitatea „Sterge cont” disponibila in sectiunea „Contul meu” din aplicatie. Inainte de a confirma stergerea contului, utilizatorii vor fi avertizati cu privire la efectele acestei actiuni asupra datelor personale si istoricului medical asociate contului lor. De asemenea, echipa noastra este pregatita sa ofere asistenta si suport in cazul in care utilizatorii intampina dificultati sau au intrebari legate de aceasta procedura. Politicile si procedurile noastre de gestionare a datelor sunt conform GDPR si urmaresc protejarea datelor personale ale utilizatorilor.

Pentru a actualiza aplicația, utilizatorii trebuie să acceseze magazinul de aplicații al dispozitivului lor și să căute actualizările disponibile pentru aplicația noastră. În timpul procesului de actualizare, datele utilizatorilor sunt păstrate în siguranță și nu sunt afectate. Totuși, este important să menționăm că, în cazul unor actualizări majore ale aplicației care necesită modificări semnificative ale bazei de date, este posibil să fie necesar să se re-autentifice utilizatorii sau să se efectueze o re-configurare a contului.

În aplicația Dahna, există un filtru care permite utilizatorilor să selecteze meniuri adecvate pentru dietele vegetariene sau vegane. Pentru a utiliza acest filtru, utilizatorii trebuie să acceseze secțiunea Meniuri și să apese butonul Filtrează, apoi să selecteze opțiunea Meniu vegetarian și să aplice filtrul. Această funcționalitate permite utilizatorilor să personalizeze meniurile în funcție de preferințele și nevoile lor dietetice, oferindu-le astfel o experiență personalizată și adecvată pentru dieta lor.

Dahna Basic este versiunea gratuită a aplicației, care oferă funcționalități limitate pentru utilizatori. Pe de altă parte, există o versiune premium, Dahna Pro 1.0, care oferă utilizatorilor toate funcționalitățile aplicației. Această versiune poate fi achiziționată în modul de plată lunară sau anuală, iar prețul poate varia în funcție de țară și de valuta locală. Este important de menționat că utilizatorul trebuie să fie conectat la internet pentru a utiliza aplicația în ambele versiuni.

Ne dorim să oferim utilizatorilor noștri cele mai bune servicii personalizate, iar în viitorul apropiat vom adăuga această funcționalitate care va permite utilizatorilor să își ajusteze meniurile personalizate în funcție de preferințele alimentare individuale. Vom informa utilizatorii noștri în momentul în care această funcționalitate va fi disponibilă.

Aplicația noastră se bazează pe o combinație de surse de cercetare medicală, inclusiv Ghidul Societății Europene de Prevenție pentru Boli Cardiovasculare emis de Societatea Europeană de Cardiologie, Ghidul Clinicianului pentru O Alimentație Sănătoasă în Prevenirea Bolilor Cardiovasculare, Ghid de Management al Diabetului Zaharat, GHID pentru ALIMENTAŢIA SĂNĂTOASĂ emis de Societatea de Nutriție din România și numeroase articole medicale, analize și meta-analize. De asemenea, sunt luate în considerare și recomandările Asociației Americane de Inimă (AHA), inclusiv Ghidul AHA privind prevenția primară a bolilor cardiovasculare, 2019.

Aplicația noastră este compatibilă cu o gamă largă de dispozitive mobile, inclusiv smartphone-uri și tablete cu sistem de operare Android și iOS. Utilizatorii pot descărca și instala aplicația de pe Google Play Store sau App Store si Huawei și o pot utiliza pe dispozitivele lor fără probleme. Este important să menționăm că pentru a utiliza aplicația, utilizatorii trebuie să aibă o conexiune stabilă la internet.

În prezent, nu este posibilă sincronizarea datelor de activitate fizică cu aplicația noastră. Cu toate acestea, lucrăm la versiunea Dahna Pro 2.0, care va fi lansată în octombrie 2023 și va include această funcționalitate. Utilizatorii vor putea sincroniza datele lor de activitate fizică cu aplicația și vor putea urmări progresul lor în această zonă.

Da, recomandările personalizate din aplicație pot fi actualizate în funcție de schimbările din stilul de viață sau datele personale. Aceste recomandări sunt adaptate nevoilor și preferințelor individuale ale utilizatorilor, iar datele personale sunt actualizate regulat pentru a asigura cea mai bună experiență și rezultate optime. Utilizatorii sunt încurajați să își actualizeze profilul în mod regulat și să își monitorizeze progresul pentru a beneficia la maximum de funcționalitățile aplicației.

Utilizatorii pot obține beneficiile oferite de partenerii Dahna prin utilizarea punctelor bonus acumulate în aplicație urmând câțiva pași simpli. Mai întâi, utilizatorul trebuie să acceseze secțiunea „Beneficii” din aplicație și să vizualizeze opțiunile disponibile. În continuare, utilizatorul poate alege beneficiul dorit și va primi un cod promoțional, pe care îl poate utiliza pentru a beneficia de oferte și reduceri la partenerii Dahna participanți.

Aplicația noastră poate ajuta utilizatorii să își mențină motivația și să continue să își îmbunătățească starea de sănătate pe termen lung prin diverse funcționalități precum: notificări periodice personalizate care îi reamintesc utilizatorului de obiectivele stabilite și de progresul realizat, posibilitatea de a urmări evoluția parametrilor sănătății cardiometabolice și de a vizualiza progresul într-un mod interactiv, acces la resurse educaționale care îi ajută să înțeleagă beneficiile unei alimentații sănătoase și ale unui stil de viață activ, și, nu în ultimul rând, beneficii oferite de partenerii noștri prin utilizarea punctelor bonus acumulate în aplicație.

În prezent, aplicația noastră nu poate fi utilizată împreună cu alte aplicații sau dispozitive pentru monitorizarea stării de sănătate, dar vom adăuga această funcționalitate în versiunea noastră viitoare, Dahna Pro 2.0, care va fi lansată în octombrie 2023.

Aplicația Dahna nu are încă o versiune web disponibilă pentru utilizatori, dar echipa ia în considerare posibilitatea de a dezvolta o astfel de versiune în funcție de cerințele utilizatorilor. Majoritatea utilizatorilor accesează aplicația pe dispozitive mobile, dar o versiune web ar putea fi utilă pentru unii utilizatori care preferă să folosească aplicația pe desktop sau laptop.

Există mai multe modalități prin care putem și vom îmbunătăți experiența utilizatorului în utilizarea și funcționalitatea aplicației noastre:

  • Feedback-ul utilizatorilor: Ne dorim să aflăm mereu cum putem îmbunătăți aplicația noastră, astfel încât să putem integra feedback-ul utilizatorilor și să adăugăm funcționalități noi sau să optimizăm cele existente.
  • Meniuri personalizate: În prezent, meniurile personalizate sunt create pentru sănătatea inimii, dar vom lua în considerare adăugarea de opțiuni și pentru alte probleme de sănătate, cum ar fi diabetul sau problemele digestive.
  • Actualizări constante: Vom continua să lucrăm la îmbunătățirea și dezvoltarea aplicației, prin adăugarea de funcții noi și optimizarea celor existente. Aceste actualizări vor fi disponibile pentru utilizatori prin intermediul magazinelor de aplicații.
  • Suport tehnic și îndrumare: Vom continua să oferim suport tehnic și îndrumare utilizatorilor noștri, pentru a asigura o experiență de utilizare optimă a aplicației.
  • Integrarea cu alte aplicații și dispozitive: Vom lua în considerare integrarea aplicației noastre cu alte dispozitive și aplicații de monitorizare a sănătății, pentru a oferi o experiență mai completă și personalizată utilizatorilor noștri.

Acestea sunt doar câteva moduride îmbunătățire a experienței utilizatorului în utilizarea și funcționalitatea aplicației noastre. Suntem mereu deschiși la sugestii și feedback-ul utilizatorilor noștri este foarte important pentru noi.

Da, există un program de parteneriat disponibil pentru utilizatorii care doresc să promoveze aplicația noastră. Programul nostru de parteneriat se bazează pe un sistem de comision, unde partenerii noștri pot câștiga o parte din venitul generat de utilizatorii care descarcă și utilizează aplicația prin intermediul link-urilor personalizate de afiliere. De asemenea, oferim și resurse de marketing, inclusiv bannere și materiale de promovare pentru a ajuta partenerii noștri să-și promoveze cu succes link-ul de afiliere. Prin intermediul programului nostru de parteneriat, dorim să încurajăm colaborarea cu influenceri, bloggeri, medici, antrenori personali și alte persoane care sunt pasionate de sănătatea cardiovasculară și doresc să promoveze un stil de viață sănătos.

Pentru a garanta confidențialitatea datelor personale și medicale ale utilizatorilor, aplicația noastră utilizează protocoale de securitate precum SSL și criptare AES-256 pentru protejarea datelor în tranzit și în repaus. Datele sunt stocate în baze de date securizate, la care accesul este restricționat doar personalului autorizat și sunt gestionate în conformitate cu standardele legale de protecție a datelor personale. În plus, aplicația noastră oferă opțiunea de autentificare în doi factori și include și opțiunea de ștergere a contului pentru a oferi utilizatorilor controlul asupra datelor lor personale și medicale.

În cazul unei breșe de securitate sau a unui atac cibernetic, avem implementate măsuri de siguranță pentru a proteja datele utilizatorilor. Aceste măsuri includ criptarea datelor personale și medicale, realizarea de copii de siguranță a datelor în mod regulat și monitorizarea constantă a activității în aplicație pentru a detecta și preveni orice activitate suspectă. De asemenea, colaborăm cu experți în securitate cibernetică pentru a ne asigura că implementăm cele mai bune practici și tehnologii de securitate pentru a proteja datele utilizatorilor noștri. În cazul unei breșe de securitate sau a unui atac cibernetic, vom notifica imediat utilizatorii și vom lua măsurile necesare pentru a remedia situația și a preveni eventualele pierderi de date.

Pentru a proteja confidențialitatea și securitatea datelor utilizatorilor, aplicația noastră Dahna respectă regulile GDPR și ale legislației naționale privind protecția datelor . În secțiunea Termeni și condiții a aplicației noastre, este specificat clar că nu vom utiliza datele utilizatorilor în scopuri comerciale sau publicitare fără consimțământul lor. În plus, toate informațiile colectate pentru cercetare medicală vor fi anonimizate pentru a proteja confidențialitatea utilizatorilor.

În plus, nu oferim datele utilizatorilor către terți în scopuri comerciale sau publicitare fără consimțământul explicit al acestora.

În cazul în care utilizatorul își dă acordul pentru a primi comunicări comerciale sau publicitare, datele sale vor fi folosite doar în acest scop și nu vor fi dezvăluite către terți fără consimțământul său. Este important de menționat că, în cazul în care utilizatorul nu își dă acordul pentru astfel de comunicări, toate informațiile comunicate vor fi anonimizate pentru a proteja confidențialitatea. Astfel, ne asigurăm că datele personale și medicale ale utilizatorilor noștri sunt protejate și că nu sunt utilizate în mod abuziv în scopuri comerciale sau publicitare fără acordul lor.

Precizia datelor colectate și procesate de aplicație este asigurată prin utilizarea unor algoritmi de înaltă calitate și prin verificarea constantă a datelor de către echipele noastre medicale și tehnice. De asemenea, încurajăm utilizatorii să introducă datele lor cu atenție și să verifice în mod regulat informațiile introduse în aplicație pentru a se asigura că sunt corecte. În plus, ne angajăm să îmbunătățim continuu aplicația și să ne bazăm pe cele mai recente cercetări și descoperiri medicale pentru a ne asigura că datele colectate și procesate sunt cât mai precise și utile posibil.

Pentru versiunea monetizată a aplicatiei Dahna, utilizatorii beneficiază de o perioadă de testare gratuită de 7 zile și au posibilitatea de a achiziționa un abonament lunar sau anual. În cazul unui abonament lunar, utilizatorii pot întrerupe plata aplicației începând cu luna următoare. În aceste conditii nu se impune o politică de rambursare, însă utilizatorii pot solicita asistență prin intermediul suportului pentru clienți în cazul în care întâmpină probleme cu utilizarea aplicației.

În prezent, la versiunea Dahna Basic, utilizarea aplicației este gratuită, în timp ce la varianta monetizată Dahna Pro 1.0 se oferă posibilitatea achiziționării unui abonament lunar sau anual pentru a avea acces la toate funcționalitățile și beneficiile oferite de aplicație. În viitor, se va lansa o nouă versiune numită Dahna Pro 2.0, care va include noi caracteristici și funcționalități, iar costul abonamentului va fi stabilit și comunicat clar la data lansării acestei versiuni. Opțiunile de plată disponibile vor fi specificate în aplicație.

Nu există o limitare explicită a numărului de utilizatori sau a volumului de date procesate de aplicație. Cu toate acestea, ar putea exista limite tehnice sau de performanță care să limiteze capacitatea aplicației de a procesa o cantitate mare de date sau de a gestiona un număr mare de utilizatori simultan.

Nu, aplicația poate fi utilizată în orice țară sau regiune, cu condiția ca utilizatorul să aibă acces la internet. Nu, aplicația poate fi utilizată în orice țară sau regiune, cu condiția ca utilizatorul să aibă acces la internet. Precizăm faptul că gradul de risc de boală cardiovasculară este calculat în funcție de țara utilizatorului, cu ajutorul formulelor și algoritmilor specifici pentru fiecare țară. Astfel, se poate obține o evaluare personalizată și precisă a riscului de boli cardiovasculare, ținând cont de particularitățile demografice, geografice și socio-economice ale fiecărei țări.

Pentru a garanta protecția datelor utilizatorilor în cazul unui transfer transfrontalier de date, respectăm toate legile și reglementările privind protecția datelor și utilizăm numai parteneri care se angajează să respecte aceste legi și reglementări. De asemenea, asigurăm că acești parteneri au măsuri de securitate adecvate pentru protejarea datelor în timpul transferului și că securitatea datelor este prioritatea noastră absolută în astfel de situații.