Dahna este inovația în prevenția bolilor cardiovasculare

Instrumente moderne pentru clinicenii moderni – optimizare,  eficientă,  îngrijire integrată.

BENEFICII CENTRALE PENTRU MEDICI

Simplifică-ți munca și
economisește timp

Evaluare precisă a riscului de boli cardiometabolice

Prevenție eficientă a afecțiunilor cardiace prin diete personalizate

Monitorizarea factorilor care pot conduce la boli cardiovasculare

Generarea de rapoarte medicale digitale

10-15 minute economisite în cadrul fiecărei consultații

Diminuarea efortului și a volumului de muncă

Transformă modul în care îngrijești pacienții

Educarea pacienților privind aspecte medicale esențiale.

Abordare holistică a sănătății inimii, având în vedere mediul și familia pacientului.

Stimularea pacienților să se implice activ în propriul proces de îngrijire

Expertiza în care poți avea încredere

Întreaga aplicație Dahna a fost construită pe baza ghidurilor medicale europene și americane.

În spatele Dahna este o echipa puternică

Daniela Tatu-Chițoiu

CEO & Co-Fondator

Dr. Gabriel Tatu-Chițoiu

CMO & Co-Fondator

Dr. Șerban Damian

Expert Medical – Nutriție

Dr. Nicoleta Oprescu

Expert Medical – Cardiologie

Dr. Emma Weiss

Expert Medical – Cardiologie

Dr. Diana Zamfir

Expert Medical – Cardiologie

Întreaga expertiză Dahna într-o singură aplicație

Dahna înglobează experiențe de zeci de ani ale medicilor cardiologi și nutriționiștilor, plus recomandări conform Ghidurilor medicale de cardiologie europene și americane.

Clinicienii și Dahna

Recomand aplicația Dahna pacienților mei pentru că oferă monitorizare precisă și intuitivă a sănătății cardiovasculare, facilitând un management eficient al tratamentului și prevenție proactivă. Este un instrument esențial pentru practica modernă, îmbunătățind comunicarea medic-pacient și optimizând luarea deciziilor medicale.

Dr. Nicoleta Oprescu

Cu 35 de ani de experiență în serviciul de cardiologie de urgență, susțin cu toată tăria că prevenția este cheia în menținerea sănătății cardiovasculare a populației. Aplicația Dahna este un instrument esențial ce îl recomand cu căldură; aceasta permite pacienților să monitorizeze activitatea inimii în mod regulat și intuitiv. Introducerea Dahna în viața de zi cu zi a pacienților noștri poate transforma radical modul în care abordăm sănătatea inimii și poate diminua frecvența vizitelor de urgență. Este un pas înainte către o abordare proactivă, a sănătății noastre.

Dr. Gabriel Tatu Chițoiu

Ca medic primar cardiolog cu mii de pacienți consultați, sunt convinsă că peste jumate din problemele cardiace grave pot fi prevenite prin monitorizare și prevenție. Aplicația Dahna este își face simțită prezența în acest proces, oferind populației o metodă eficientă de a gestiona zilnic factorii de risc de boli cardiometabolice. Este vital ca impact și extrem de simplu în fapt să facem din Dahna o parte integrantă a rutinei zilnice.

Dr. Diana Zamfir

Daniela Tatu-Chițoiu

CEO & Co-Fondator

Nicoleta Oprescu

Expert Medical – Cardiologie

Dr. Diana Zamfir

Expert Medical – Cardiologie

Prezența Dahna la evenimente medicale

Dahna nu este doar o simplă aplicație, ci un aliat de încredere în misiunea ta de a-i ajuta pe ceilalți să aibă o inimă sănătoasă. Prin combinarea expertizei medicale cu tehnologia avansată, Dahna îți oferă o experiență unică și inovatoare, transformând îngrijirea inimii într-o călătorie simplă și sigură. Alege Dahna și ajută-ți pacienții să fie în deplină armonie cu inima lor.

Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați la adresa de email

dahnamia@gmail.com

Q&A

Cum ajută Dahna la calcularea gradului de risc de boală cardiovasculară?
Dahna ofera o solutie completa pentru evaluarea riscului de boala cardiovasculara, utilizand un calculator de risc „all-in-one-for-all” care combina scorurile de risc SCORE2/SCORE2-OP ale Societatii Europene de Cardiologie (ESC) din 2021 si scorul Framingham al Asociatiei Americane a Inimii (AHA), luand in considerare tara de resedinta a individului. Aplicatia este construită cu respectarea recomandarilor experților în cardiologie si ale Societăților internaționale de prestigiu: European Society of Cardiology, European Association of Preventive Cardiology, American Coolege of Cardiology, American Heart Association.

Pentru Europa, calculul riscului se bazeaza pe cele patru tabele SCORE2/SCORE2-OP ale celor patru regiuni de risc distincte. Acest lucru asigura o estimare cat mai precisa si mai personalizata a riscului cardiovascular, adaptata la caracteristicile specifice ale regiunilor europene.

Aplicatia se limiteaza doar la indivizii sanatosi, ci permite utilizatorului sa mentioneze daca are deja diabet, boala renala cronica sau afectiuni cardiovasculare aterosclerotice (ASCVD). Aceasta abordare completa si detaliata permite profesionistilor din domeniul sanatatii sa ofere o evaluare mai precisa a riscului cardiovascular, luand in considerare toate variabilele importante si permitand astfel elaborarea unor strategii de preventie si tratament mai eficiente.

Asadar Dahna este o resursa esentiala pentru evaluarea riscului de boala cardiovasculara, oferind un instrument complet si personalizat care aduce impreuna cele mai recente recomandari si scoruri de risc din domeniul cardiologiei pentru a sprijini medicii si pacientii in luarea deciziilor informate privind sanatatea cardiovasculara.

În ce mod contribuie Dahna la prevenția bolilor cardiovasculare prin dieta personalizată?
Dahna contribuie la prevenția bolilor cardiovasculare prin dieta personalizată prin următoarele moduri:

  1. identificarea factorilor de risc modificabili: prin calcularea riscului personalizat, Dahna identifică factorii de risc specifici fiecărui utilizator, inclusiv dieta și sedentarismul. Această identificare permite utilizatorului să conștientizeze riscurile personale și să acționeze asupra lor.
  2. planuri alimentare zilnice personalizate: aplicația oferă recomandări precise pentru a ajuta utilizatorii să-și mențină sau să-și atingă o greutate sănătoasă, luând în considerare nevoile și obiectivele individuale. Aceste recomandări includ meniuri zilnice personalizate, cu macro si micronutrienti care se adaptează nevoilor și preferințelor fiecarei persoane.

Cum se realizează auto-monitorizarea factorilor de risc de BCV prin Dahna?
Dahna permite persoanelor să-și monitorizeze singuri factorii de risc pentru bolile cardiovasculare. Aplicația facilitează înregistrarea și urmărirea datelor personale de sănătate, cum ar fi tensiunea arterială, greutatea și nivelul colesterolului, gligemia, hemoglobina glicata, oferind astfel o imagine de ansamblu asupra stării de sănătate și evoluției riscului cardiovascular si metabolic.
Cum facilitează Dahna economia de timp în timpul consultațiilor?
Dahna facilitează economisirea timpului în timpul consultațiilor prin următoarele modalități:

  1. Calcul rapid al Scorului de Risc: utilizatorii introduc datele lor în aplicație, iar Dahna calculează rapid scorul lor de risc pentru boala cardiovasculară.
  2. recomandări de prevenție personalizate pe baza carora medicii vor discuta cu pacienții despre modul de îngrijire a sănătății avand la baza un plan gata realizat personalizat.
  3. auto-monitorizare a factorilor de risc de catre utilizatori: își monitorizează în mod activ factorii de risc prin intermediul aplicației, ceea ce înseamnă că medicul poate avea acces la date actualizate si la un istoric cu privire la evoluția stării lor de sănătate.
  4. Educatie pentru preventia bolilor cardiometabolice