Aplicația de nutriție Dahna și Societatea Europeană de Cardiologie – Congresul ESC Amsterdam August 2023

Suntem cum nu se poate mai mândri să anunțăm participarea echipei fondatoare Dahna la Congresul organizat de Societatea Europeană de Cardiologie (ESC). Acesta are loc în Amsterdam între 25-28 August 2023. Aici, noi vom avea șansa unică de a ne prezenta aplicația de nutriție în fața unuia din cele mai mari grupuri de cardiologi din lume și vom primi feedback valoros de la un număr mare de experți în domeniu. Ne simțim onorați de această oportunitate și sperăm că va aduce multe colaborări de lungă durată în viitorul aplicației de nutriție Dahna!

Despre Societatea Europeană de Cardiologie

Societatea Europeană de Cardiologie (ESC) este o organizație non-profit dedicată reducerii impactului bolilor cardiovasculare la nivel. Fondată în 1950, ESC a devenit una dintre cele mai influente și respectate societăți medicale de specialitate la nivel mondial.

Această organizație prestigioasă este cuprinsă din peste 100.000 de oameni de știință, medici și asistenți specializați în toate ariile cardiologiei, uniți prin același scop – prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor cardiovasculare.

Pentru a atinge acest scop, ESC oferă cele mai noi cercetări și recomandări în domeniul cardiologiei, pentru ca medicii și pacienții să beneficieze de cele mai bune metode și tratamente disponibile. Prin congrese, publicații științifice, programe de educație și inițiative de conștientizare, ESC ridică constant standardelor de îngrijire în cardiologie, nu doar în Europa, dar și în întreaga lume.

Este o adevărată onoare că am fost invitați să participăm la acest congres, fiind dovadă că eforturile noastre sunt recunoscute la nivel european.

Misiunea aplicației de nutriție Dahna

Misiunea ESC rezonează mult cu echipa Dahna, și ne dorim să aducem mai aproape de voi, utilizatorii noștri, tot ce înseamnă expertiză medicală în prevenția și tratarea bolilor cardiovasculare.

Aplicația Dahna este construită pentru toți cei care vor să trăiască o viață lungă, sănătoasă, fără stresul vizitelor la medic sau al tratamentelor costisitoare. Prin configurarea unui profil metabolic în funcție de diferiți factori, aplicația îți poate prezice riscul de a dezvolta boli cardiovasculare în următorii 10 ani. Tot în funcție de nevoile corpului tău, îți va recomanda o gamă largă de meniuri personalizate bazate pe dieta mediteraneană, și îți va oferi toate informațiile de care ai nevoie pentru a ține sub control factori de risc precum greutatea, glicemia, și nivelul de colesterol rău (HDL) din sânge.

Afecțiunile de inimă ne pot face să ne simțim neputincioși, gândindu-ne că nu există scăpare. Prin aplicația de nutriție Dahna noi vrem să arătăm că poți mereu să preiei controlul asupra vieții tale.

Clădirea unde se desfășoară Congresul ESC unde va participa aplicația de nutriție Dahna.

Despre Congresul ESC din Amsterdam 25-29 August 2023

Aplicația Dahna și rolul ei în prevenirea bolilor cardiovasculare va fi prezentată la Congresul ESC sub forma unui ePoster și a unei demonstrații live. Dorim să recunoaștem și eforturile lui Anushriya Pant, Yang Qu, Pratintip Lee, Carlos L Alviar și Tianyu Li. Ei sunt cei care vor ține alte 5 demonstrații live pe tema nutriției și a sănătății inimi laolaltă cu noi.

Prezentarea noastră a fost selectată alături de multe altele printr-un proces de selecție riguros, condus de experți în cardiologie. Doar proiectele cu cel mai mare potențial și cea mai mare valoare medicală sunt alese pentru a fi prezentate la congres. Noi, cei din echipa Dahna, suntem mândri că eforturile noastre sunt recunoscute, și mulțumim organizației ESC pentru încrederea acordată.

Care va fi impactul acestui congres asupra aplicației Dahna?

Acest Congres ne oferă o șansă enormă de a ne prezenta aplicația în fața unui grup mare de profesioniști în domeniul cardiologiei.

Sperăm să primim feedback valoros și sfaturi despre cum putem duce aplicația la următorul nivel. Acest Congres ne poate aduce și colaborări de lungă durată cu persoane ce ne împărtășesc motivația de a aduce o schimbare majoră în comunitatea noastră.

Concluzie

Participarea la evenimente precum Congresul ESC este foarte importantă pentru echipa noastră, deoarece ne ajută să ne creștem vizibilitatea și încrederea în aplicație.

Aici, la Dahna, susținem ESC și lucrăm în mod constant să aducem aceleași standarde de înaltă calitate și în aplicația noastră. Puteți descărca aplicația de nutriție aici sau aici. De asemenea, vom continua să vă aducem informații utile în construirea unui stil de viață sănătos, pe care le puteți accesa de pe pagina noastră de Facebook sau citi direct pe blogul nostru.

Lasă un comentariu